Kjærlig - Vibrerende - Omsluttende - Helende Lyd

Gong Bad
Som deltaker på Gong Bad hos oss inviteres du til å legge deg ned på matta, pakke deg inn i tepper og puter, alt etter hvordan du best liker å ha det. Vel til rette på matta blir du guidet gjennom noen dype pust og avspenningsøvelser, klar til å ta imot gongene, syngebollene og andre myke lydbilder sine helende vibrasjoner.

Vibrasjonene kan løse opp spenninger og blokkeringer i kropp, emosjoner og sinn. Du kan kjenne deg dypt avslappet og virkningen sitter i lenge.

Et Gong Bad er meditasjon, konsert, terapi og avspenning og dyp hvile, alt på en gang.

"The knower of the mystery of sound knows the mystery of the hole universe" H.I Khan

Gong Yoga
Ved Gong yoga spiller yogalæreren på gong som en integrert del av yogapraksisen. Dette kan gi ny energi samt forsterke og underbygge bevegelsen av prana (vital livskraft) i kropp og sinn. Gong Yoga har som intensjon å frigjøre spenninger i kropp og sinn, skape et klart og rolig hode, samt løfte bevisstheten.

Gong Avspenning
Alle yogatimer avsluttes med hvile. Savashana. Dette for integrering av yogapraksisen, balansering av nervesystemet, hormonsystemet, immuforsvaret og for dyp nærende hvile. I samspill med yogapraksisens formål kan læreren underbygge og forsterke dyp hvile, heling og nærende velvære gjennom gongens kjærlige vibrasjoner under savashana.

Gong Yoga Nidra
Yoga Nidra - en guidet meditasjon som kalles for soveyoga eller yoga for bevisst søvn. Yoga Nidra er en vidunderlig måte å oppleve dyp hvile samtidig som en restituerer seg selv fysisk, emosjonelt og mentalt. En ligger godt på matten samtidig som en blir guidet gjennom ulike steg som kroppsbevissthet, bevissthet på pust, emosjonell balansering og guidet visualisering. Gongens vibrasjoner forsterker meditasjonen, og den avsluttes med et Gong Bad slik at meditasjonen integreres i kroppen, i sinnet og i bevisstheten. Dette kan til sammen skape intens velvære i kropp og sinn.

Gong Terapi
Gongens vibrasjoner arbeider på alle nivå- fysisk, emosjonelt, mentalt og spirituelt for å kunne hele og transformere. "It is the most pure sound that man could create, out of wich come all music, all sounds, and all words" Yogi Bhajan. Under en  gong terapeutisk time spiller gong terapeuten spesifikt for deg og dine behov mens du ligger mottakende på matten.

Gong Meditasjon
Spesielt under Kundalini Yoga & Meditasjon kan yogalæreren anvende gongens vibrasjoner for å forsterke kraften av enkelte meditasjoner.

 

"Bath deeply in that ocean of sound

Vibrating within you, now and always,

Resonating softly,

Permeating the space of the heart.

Entering this current of sound,

The Listening One

Forgets the external world, becomes

Absorbed into internal sound,

Then absorbed in vastness,

Like the songs of the stars as they shine"

L. Roche

 

 / Anita Vår Brende