systemoppstillinger familieOm Intensjonsoppstilling

Når Bert Hellinger utviklet teknikken "familiekonstellasjoner" eller systemoppstilling som mange mener det bør hete, oppdaget han at mye av det vi mennensker bærer på tilhører andre i vårt familesystem på godt og vondt. En familie er ett energetisk system der alle bør føle seg vel på sin plass. Dersom det blir uorden i systemet i form av f.eks at noen blir utestengt, fortiet, krangel om arv, mine dine våre barn etc etc vil energiflyten reduseres, eller forsvinne helt. Dette kan slå seg ut i form av f.eks at en mangler tilhørlighet, eller angst, spiseforstyrrelser, depresjoner, traumer eller andre ting.

Det unike med denne metoden er at du IKKE trenger å ta med familien din for å gjøre en oppstilling.
Kom alene og du kan gjøre en jobb for hele ditt system enten det gjelder familie, parforhold, jobbrelaterte ting eller andre tema.

Les mer: Intensjonsoppstilling

steinalder famKurs i Individuell oppstilling:

Florø, Førde og eventuelt andre steder

  • Alle kurs er uavhengig av hverandre. Du kan komme på ett eller flere kurs etter dine ønsker og behov.
  • Det trengs ingen forhåndskunnskaper for å delta.
  • Det kan oppstå sterke følelser, men vi går aldri lenger enn du ønsker, og alle deltagere bestemmer selv hva som er deres tema.
  • For ordens skyld skriver alle deltagere under på taushetserklæring. Vel møtt.

Kurs i Florø

  • Du kan komme på ett eller flere kurs som du føler for og ønsker.
  • Kursene holdes i egne lokaler på Senter for Levende Helse i Hjellegata 4 på Evja i Florø inngang ved MX sport.Pris kr 400,- pr pers.
  • Dette er kveldskurs fra kl 1800 til ca 2100.

Det blir kurs i Florø:

Sjekk facebook siden min

Kurs i Førde:

  • Er under planlegging.
  • Kommer tilbake med tid og sted.
  • Pris 450,- pr. pers. kveldskurs fra kl 1800 -ca 2100

Les mer: Kurs - Ole Edvard

top systemoppstilling

Velkommen

Helhet og Glede ble til i en meditasjon i 2009

Helhet og Glede ble til i en meditasjon i 2009. Navnet beskriver balansen vi mennesker trenger for å overleve. Vi trenger alle elementene, vi trenger balanse mellom det Guddommelige og det materielle, kjærlighet og tilhørlighet. Er alle disse elementene på plass vil kjærligheten flyte fritt og vi vil føle oss som hele mennesker fyllt opp av glede.

Jeg prøvde min første systemoppstilling (tidl. familiekonstellasjon) i 2000. Dette fikk mange brikker til å falle på plass for meg, og fikk meg videre i livet. Senere har jeg gjort flere konstellasjoner og utdannet meg til selv å gjøre systemoppstilling.

Les mer: Helhet og Glede

Ole Edvard tar på seg musikeroppdrag som kan være å spille trompet i Bryllup; konfirmasjon, begravelser mm. Han spiller også trommer og kan brukes til komp el. Han har også lang erfaring i korpsdireksjon. Ta gjerne kontakt med Ole Edvard om priser etc. Ole Edvard er også sammen med Anita som Gongspiller på Senteret. Det kan også bestilles Gongbad andre steder enn Senteret om ønskelig. Pris etter avtale.

 / Ole Edvard Brende