AnitaprofilOm Anita Vår - Yoga - Gong - Biodanza entusiast

Anita Vår er dypt og inderlig forelsket i Yogaens helsebringene kraft, Gongenes og syngebollenes helende vibrasjoner og pulserende,naturlig livsglede og nærende hvile gjennom Biodanza. 

Hun har de siste 20 år vært "evig"yogastudent med en mangfoldig yoga bakgrunn fra India, Tyskland, USA og Norge. Hun er internasjonalt sertifisert Kundalini Yoga & Meditasjons lærer fra Kundalini Research Institute i New Mexico, USA.

I 2017 reiste hun også til Bali for å oppleve og lære Kundalini Dans. 

Gjennom årene har hun hatt gleden av å fordype seg i og undervise, mindful yoga, hatha yoga, yin yoga, terapeutisk yoga, pedagogisk mindfulness, yogamøterdans og barne og familieyoga. (RYS 550). 

Anita har danset Biodanza siden 2012- og hun er utdannet Biodanza faselitator ved Norsk Biodanzaskole. Hun har siden våren 2017 hatt den unike glede av å holde faste ukesklasser i Biodanza på senter for Levende Helse.Med det har et nytt og eventyrlig kapittel åpnet seg her på senteret. 

Hun er også en lidenskapelig Gongspiller/terapeut med utdannelse fra blant annet Gong mester Methab Benton

Hun har en mangfoldig arbeidsbakrunn som sosionom fra blant annet, psykiatri, fengselsvesen, sosialtjeneste, og flyktningearbeid, Hun har mastergrad i dramapedagogikk og har i ti år hatt sitt hovedvirke som universitetslektor/høgskolelektor ved Universitetetet i Tromsø/Finnmarksfakultetet- Institutt for sosialt arbeid og barnevern.Hennes spesialitet er kreativ livsmestring i sosialpedagogisk arbeid med barn og unge. Alle hennes undervisningsprogram har yoga, pust og mindfulnessteknikker som naturlig integrerte elementer.

 Etter mange år som søkende nomade i inn og utland er hun nå virkelig kommet hjem til den vakre kystbyen Florø hvor hun eier, driver, og gleder seg over at hennes Biodanza, Yoga & Gong Studio faktisk finnes.... på Senter for levende Helse i Florø


Min facebook: Biodanza Yoga & Gong med Anita Vår


Kontaktskjema: Anita Vår