logo medisinsk yoga

MediYoga er ei mjuk form for yoga som passar for alle. Den legg vekt på djup pust, rolege og enkle øvingar, avspenning og meditasjon. Øvingane kan utførast sitjande på golvet eller på stol, og kan tilpassast den enkelte. MedisinskYoga har ein djup effekt både fysisk, mentalt og emosjonelt og har som mål å skape balanse mellom kropp og sinn.

Medisinsk Yoga er i samarbeid med helsevesenet utviklet fra kundalini yoga. Forskning viser at det er eit godt verktøy både i behandling og rehabilitering av sjukdom og skader som til dømes smerte i rygg, nakke og skuldre, hovudverk, søvnproblem, lite energi, stress, depresjon, angst og uro.

Medisinsk Yoga roar kropp og sinn og kan gje bedre innsikt og bevisstheit. Det er difor bra for deg som har ein travel kvardag og treng «lande» litt, eller kanskje har stressrelaterte plager. Denne yogaforma er også bra for deg som er frisk og ønskjer å forebyggje sjukdom og plager.

Alle instruktørar i Medisinsk Yoga har grunnleggjande medisinsk utdanning. Du kan lese meir om Medisinsk Yoga på mediyoga.no. På Senter for Levende Helse gleder vi oss over at Bjørg Guddal - sykepleier og Medisinsk Yoga Instruktør holder kurs i MediYoga.

 / Anita Vår Brende